miercuri, iunie 9

Hm,hm,hm.

Nativul Scorpion este sceptic, secretos, greu de inteles si de patruns. Pe fata lui adeseori nu poate fi zarita nici o reactie care sa ii tradeze sentimentele.

Acasa s-ar putea sa se poarte ca un tiran, dorind ca totul sa fie pe placul lui. Scorpionul considera ca numai el are intotdeauna dreptate si nu va tolera nici o disensiune. Are tendinta de a-si impune parerile si vointa in cercul sau de cunostinte si rude, crezand cu incapatanare ca ideile sale proprii sunt in interesul tuturor.

Scorpionul este senzual, dominat puternic de placerea fizica. Este in permanenta atras de sexul opus si isi manifesta instinctul cu primitivism si forta. Poate fi dur si exigent, neadmitand jumatati de masura. In dragoste, el vrea ori totul, ori nimic, iar daca nu primeste totul, e in stare sa distruga si ceea ce a obtinut.

Nativul Scorpion nu se implica intr-o relatie pana nu este pe deplin sigur ca celalalt merita atentia sa. Abordeaza dragostea din punct de vedere emotional si se gandeste chiar la povesti de dragoste. Isi doreste compania unei persoane artistice, spirituale, de ajutor, linistite, idealiste, rafinate, receptive.

Scorpionul este in general fidel, dar daca este inselat, isi coace razbunarea cu o forta diabolica. Are tendinta de a-si manifesta excesiv instinctele erotice, este inclinat spre experiente originale si ciudate, inclusiv pe plan erotic, dornic de schimbari in cuplu. Nativul Scorpion este un partener misterios, secretos, pasional. Are o putere pasionala iesita din comun, fiind bantuit de fantezii erotice intense. Are sentimente foarte puternice legate de familie si camin.

Problemele din interiorul familiei unui Scorpion vor ramane intotdeauna secrete, departe de ochii indiscreti ai lumii, totul din cauza tendintei sale protectoare si loialitatii fata de membrii familiei. Daca e nevoie sa sara in apararea partenerului, Scorpionul nu se va da niciodata inapoi de la nimic. In schimb, asteapta respect si loialitate din partea partenerului.

Nativul Scorpion este atras de persoane puternice, cu multa influenta asupra sa, chiar agresive. Este totodata critic si pretentios, dominator si ambitios, incisiv si capabil sa citeasca din prima caracterul oamenilor cu care intra in contact. Foarte putini ii castiga increderea si cu atat mai putini prietenia, deci nu se va bucura de un cerc prea mare de prieteni, si putini dintre ei ii sunt prieteni apropiati.

Scorpionul poate fi totusi o fire foarte romantica. Si-ar putea intalni partenerul la teatru, la muzeu, in cluburi de noapte, in spital, in laboratoare, la biserica, la mare, pe plaja, la piscina, la dans, la acvariu, in statii de benzina sau in magazine de pantofi.

In relatiile cu partenerul, nativul Scorpion este foarte hotarat si direct, uneori fiind capabil de sentimentele extreme, cum ar fi gelozia si posesivitatea. Se implica total intr-o relatie sentimentala, este dominator, incearca sa preia complet controlul asupra vietii partenerului si pretinde angajare totala si din partea acestuia.

Nativului Scorpion nu ii place sa iasa prea mult in oras, ci il intereseaza mai mult relatiile "de interior". Nu va accepta niciodata ca prieteni persoane cu un caracter slab. Il atrag experimentele stranii pe plan erotic, astfel incat nu s-ar da in laturi de la perversitati, orgii sexuale sau droguri si alcool in timpul partidelor de sex. Este atras de secret, deci oricand ar accepta o relatie clandestina, doar pentru a-si satisface dorintele sexuale puternice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu